shopping

Mencoba Jualan : Cotton on kids for sale

Mama ZK nyoba jualan nih, tapi tokonya kecil cuma jual 3 item. Nyahahaha… Mungkin ntar lama-lama ditambahin jualannya. Ceritanya oma baru pulang dari New Zealand. Jadi pastinya harganya lebih murah daripada bayar shipping ke Aussie atau NZ dong..

Aku emang suka banget ama Cotton on kids ini, FDers juga pasti udah ga asing kan ama merk ini? Bahannya enak banget.

Silahkan dilihat-lihat di pages : Mama ZK Shop di kanan atas yaaaa…

Oiya kepikir juga untuk upload Garage Sale lagi, tapi mungkin baru bulan depan. So please stay tune!

Advertisements

3 thoughts on “Mencoba Jualan : Cotton on kids for sale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s