ASIX · Mom's Corner

Friend

Padahal rasanya gak melakukan apa-apa. Cuma chit chat ama sahabat yang udah lama gak ketemu dan kebetulan aku duluan masuk ke dunia Ibu, jadi sharing-sharing ala kadarnya. Tiba-tiba di tag post update statusnya, dan otomatis senyum. Ur welcome. It’s nice to be able, to bring maybe just a little happiness into someones life.

Again ya, please dont judge others dengan statement yang mau-tau-aja “loh ko begitu? kenapa begitu? kan ina ini anu.. bla bla bla yada yada yada” Kalau gak ditanya, alangkah bijaknya untuk tidak mengeluarkan statement yang menggurui sehingga lawan bicara merasa dihakimi. Aku pernah nulis disini : “Stop sebut Anak Sapi

PS : Mol, maap cubes lo jadi hangus gara-gara gue salah submit cuti online.. huaaa moga2 ibu Sumiati Sumarsih ngasih keringanan *komat kamit*

Advertisements

2 thoughts on “Friend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s