Do it Yourself

Free Printable from Catchmyparty

Tau website ini pertama kali dari Junita Kinderplays dan langsung suka. Karena blog mereka selalu kasih tips-tips yang keren, trus sering ngasih free printables yang lucu-lucu! Aku pernah iseng submit Toy Story Party-nya Azka dan di-featured jd party of the day. seneng deh berasa gaya banget.. hahaha..

Ini free printable yang terbaru, dari Embellish yang jualan di Etsy shop. Loves it :-*

 

Lengkap dengan : invitations, party circles, tented cards, party labels, cupcake wrappers, favor tags, drink flags, water bottle labels, a “let’s party” banner, and a “party this way” sign.

Download them all HERE.

Advertisements

2 thoughts on “Free Printable from Catchmyparty

    1. craftingnya ngga tiap hari ko jeng.. klo crafting jg sekalian ajak Zahra sambil dia ikut mewarnai 🙂 waaa ngurus rumah tangga gmn aku nggak masak samsek, males.. hihihihi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s