JOTD

Color Blocking Part 2

I’m back with another colourful outfit for FashioneseDaily contest!

Dress Cloriot
Bag Long champ
Shoes H&M

(Foto terakhir di foto-in ama Zahra lhoooo… lumayan jadi punya 2 fotografer pribadi selain Papa XD)

Setelah diubek2 lemari emang baju aku warnanya gini semua deh ya.. masih penasaran nih pgn warna beda, keluar dari warna-warna soft dan pastel yang biasa aku pake. Sekali2 asik juga ya keluar dari warna comfort zone kita.

Last minute tadi aku brosing eh ko nemu tips Color Blocking, trend 2012 ceunah… Emang harus ati2 sih ya nyamain tone nya.

Advertisements

3 thoughts on “Color Blocking Part 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s