JOTD · Today's Outfit

Biztrip in Red

Good morning Monday!

Haaa senangnya kembali ke kantor setelah 3 hari kmrn ke Bali. Waktu pas packing itu kok aku secara otomatis milih baju merah ya 😀 jadi pulang pergi pake nuansa merah terus deh..

IMG_8244

@Kamiidea cotton shawl from @HeejaabCo
unbranded t-shirt and jeans
@Roppopo shoes
Kate Spade bon shopper bag
MNG sunglasses

IMG_8408

IMG_8421

Bershka red blazer
Sole & mio long top
unbranded necklace
@Sakeena_b_store ponytail
unbranded jeans
Kate Spade bon shopper bag
@Roppopo shoes
Banyak banget yang mau di posting rasanya, tapi baru sempet foto TO aja. Kemaren tumben lho ku bawa make up rada lengkap. Soalnya kirain kan mau jadi MC, Alhamdulillahnya ngga jadi, berhasil kabur. Hohohoho..
IMG_8378
Udah aku posting Inside Darina’s Travel Pouch : Skin care and Make up di blog Turis Kece disini.
Ntar besok2 mau posting juga review hotel Bali di blog @TurisKece
lagi semangat niiii… cayoooo!
Advertisements

2 thoughts on “Biztrip in Red

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s