Party-a-Holic

Fantastic Little Fox Party

My cousins Kania have prepared this party for months. Which is ga heran juga sih.. gue juga gitu.. now i realize it’s in the blood. LOL. This Fantastic little fox party is such a darling party theme. Beberapa orang bilang kalo dessert table untuk anak cowo jangan terlalu over the top, and i have to agree with that. Jadi menurut aku dessert table bikinan Nia ini udah pas banget..

Pesta ulang tahunnya diadain di belakang rumah, dengan tamu beberapa temen terdekatnya Nia n Gita. Ga ada MC or games, karena temen-temen Milo juga rata-rata umurnya masih 1 tahun jadi cukup sediain aja mainan-mainan kaya kolam bola, tenda dan balon-balon, voila! Anaknya sibuk dan Mama nya bisa santai ngobrol.

Happy first birthday my cute-always-hungry niece Keitami Zemiglio Wibowo. Semoga tambah pinter, lucu, jadi anak soleh dan berbakti kepada orang tua, keluarga dan agama. Amiiin :’)

Enough said, here’s some of my shots!

fox party 033 fox party 032 fox party 031 fox party 018 fox party 017 fox party 016 fox party 014 fox party 012 fox party 011 fox party 010 fox party 009 fox party 008 fox party 007 fox party 005 fox party 002 fox party 001 fox party 046

Beautiful work Nia :*

Advertisements

6 thoughts on “Fantastic Little Fox Party

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s