JOTD · Today's Outfit

On Duty

Ya sutralah ya kalo emang takdirnya jadi MC. Jadi tumben2an kalo aku pake baju rada resmi nih 😀

Day 1

20130122-150642.jpg

Day 2

20130122-151430.jpg

20130122-151508.jpg

And that’s it, bentar lagi selesai aku mau pulaaang…

Review Hotel Padma Bandung udah aku tulis di blog Turis Kece disini yaa..

Advertisements

5 thoughts on “On Duty

  1. Cakepppp as usual 😀

    Ini kayak di htl padma ciumbuleuit ya….si Azka seneng bgt ma htl ini, krn liftnya bening bisa liat pemandangan luar trus lobbinya di lantai atas, jd begitu Masuk lift, jalannya turun bukan naik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s