Today's Outfit

Chic Checkered

Tumben si 4 tahun mau di dandanin Mama nya. Dengan iming-iming “Kan mau nonton teteh Laras maen Harpa di mall, nanti mall kan dingin ada ice skatingnya loh” dia nurut aja disuruh pake long coat di negara tropis ini. Huahahaha #ibupersonalstylisttiri

Kalo Zahra milih sendiri kadang mecing kadang nggak, bisa jadi kaos bunga-bunga di tabrak pake celana hello kitty *merem aja deh yang penting belajar milih.

Kalo Mama nya yang dandanin pastinya mecing dong.

IMG_6407

IMG_6404

IMG_6403

All outfit by Gymboree
Shoes by Roppopo

IMG_6411

IMG_6414

IMG_6419

IMG_6420

Advertisements

3 thoughts on “Chic Checkered

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s