Mom's Corner

Thank You 2015


Life has been good to me this year. As I said before there’s so many changes and unexpected things happened. Dari mulai awal tahun mendadak bosen banget kerja kantoran. Udah hampir 10 tahun kerja dan rasanya rutinitasnya itu-itu aja. Akhirnya pada satu titik aku mantap berpikir, well maybe, I need a new challenge in my life. I need to go somewhere I’ve never been before and do things I’ve never done before. Boom!! Allah langsung kasih.

Subhanallah, gak pernah kepikir sih tahun ini bakal begitu banyak perubahan baru yang aku rasain, sampe ga sempet kelarin mikir satu hal udah dikasih bahan lain untuk dipikirin. Time is running too fast! Rasanya setahun ini kok ga berasa banget sih? Ada hari-hari dimana aku ngerasa 24 jam sehari dan 7 hari seminggu itu gak cukup. Mungkin cuma gue satu-satunya orang di dunia ini yang gak tau Keenan Pierce, eh Keenan Pearce itu siapa. (iya iya.. parah banget ya.. yabes?).

*yah pgn nulis byk tp Zayyan bangun, sambil gendong nih, td ilang deh td mau nulis apa yak, hahaha. Sejak dirumah agak susah deh curi waktu buat ngeblog, jd thn ini blog agak terlantar 😀 oke jadi langsung pada intinya.

I’ve learned that life sometimes gives you a second chance. I’ve learned that whenever I decide something with an open heart, I usually make the right decision. And I’ve learned that I still have a lot to learn and have so many chances to take.

Afterall, you never too old to set another goal or dream another dream.

Happy New Year to us!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s